Club

Meer info over onze club

Volleybalclub IRIS
wedstrijden: Gementelijke Sporthal Londerzeel
Email wedstrijden: fozzie

IRIS is sinds 2004 gestart met een tweede ploeg. IRIS 75 en IRIS 2000. Dit was een goede beslissing om de jeugd een kans te geven een eigen strategie op te bouwen. Ook voor IRIS 75 zorgde dit voor een geweldig resultaat: een kampioenszege in 2005.
Onze wedstrijden en trainingen vinden plaats op vrijdagavond vanaf 21u00. Dit houdt natuurlijk een hele organisatie in met twee ploegen, maar daarvoor heeft de club een geweldig secretariaat om alle westrijden en trainingen te plannen.

Sportieve activiteiten

Het seizoen begint in september met een aantal trainingen om dan volledig voorbereid aan de competitie te beginnen. Het einde valt meestal begin april met eventuele uitgestelde wedstrijden op het einde van de maand. Dit is ook ongeveer de periode waarop het beter weer begint te worden en de tijd gekomen is om aan het beach seizoen te beginnen op de terreinen van het euro volley center in Vilvoorde. Maar ook tornooien tijdens de zomermaanden staan op het programma. Sinds 2006 kunnen we daar ook ons eigen IRIS tornooi terug weer aan toevoegen.